• CLASS TIMETABLE

    Click HERE to book online or visit us in the studio to register
    Click HERE for class descriptions!

    To check the schedule, book and pay via Smartphone view instructions on downloading the Mindbody App HERE

    Please bring a towel and water. Mat hire is complimentary or feel free to BYO - doors open 15 min before class. Express Classes are 50 minutes.

    We are here to serve our students and will grow in accordance to their needs. If you'd like to see more classes, please email info@kindredmovement.com.au to suggest a day and time that suits you!

  • MONDAY (correct at 30 Jan 17)
    12.15pm - 1.05pm Vinyasa Slow Express (50 min) Dani Klye
    6.00pm - 7.00pm Vinyasa Slow Victoria Paige
    7.15pm - 8.15pm Pilates Emma Udorovic
    TUESDAY
    6.30am - 7.30am Vinyasa Flow Mandy O'Keefe
    12.15pm - 1.05pm Vinyasa Flow Express (50 min) Mandy O'Keefe
    6.00pm - 7.00pm Vinyasa Flow Mandy O'Keefe
    7.15pm - 8.15pm Yin Hugh Lee
    WEDNESDAY
    6.30am - 7.30am Vinyasa Flow Maud Leger
    12.15pm - 1.05pm Yin Express (50 min) Mandy O'Keefe
    6.00pm - 7.00pm Vinyasa Slow Caitlyn Taylor
    7.15pm - 8.30pm Yang/Yin (75 min) Caitlyn Taylor
    THURSDAY
    6.30am - 7.30am Pilates Dani Klye
    6.00pm - 7.00pm Vinyasa Flow Amy Dunstan
    7.15pm - 8.15pm Vinyasa Slow Amy Dunstan
    FRIDAY
    6.30am - 7.30am Vinyasa Flow Victoria Paige
    5.30pm - 6.45pm Yang/Yin (75 min) Mandy O'Keefe
    SATURDAY
    8.00am - 9.00am Pilates Chelsea Byrne
    9.15am - 10.15am Vinyasa Flow Claudia Wareham
    10.30 - 11.30 Vinyasa Foundations Claudia Wareham
    SUNDAY
    9.00am - 10.15am Vinyasa Slow (75 min) Mandy O'Keefe
    5.30pm - 6.45pm Yin + Meditation (75 min) Mandy O'Keefe